<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Damir Halilić Hal

Damir Halilić Hal objavio je šest albuma od kojih je posljednji nazvan 50 (Croatia Records 2015) realiziran u Berlinu, Pragu i Zagrebu. Kao i u slučaju najnovijeg diskografskog uratka Hal je i na prethodnim izdanjima bilježio suradnje s eminentnim svjetskim glazbenicima snimajući u Londonu, Nashvilleu, Rimu, Bologni itd.

Dosad je nastupao u SAD-u, Engleskoj, Njemačkoj, Italiji, Mađarskoj, Francuskoj, Sloveniji, Srbiji, Poljskoj, Austriji, Švicarskoj...

Halov multimedijalni ciklus koncerata nazvan Moć gitare po riječima struke jedan je od najinovativnijih glazbenih projekata u svojoj kategoriji. Riječ je o alternativnom konceptu solističkog nastupa multimedijalnog karaktera. Originalnost odnosno vrijednost projekta potvrđuju i vrhunski svjetski glazbenici u svojim komentarima i preporukama.

Bavi se i tradicijskom glazbom pa se u njegovim autorskim kompozicijama često mogu čuti motivi hrvatske tradicijske glazbe, ali i tradicijske glazbe iz raznih dijelova svijeta.

Sljedeći izvođač
Natrag na listu izvođača

sponzori • donatori • pokrovitelji

Manifestaciju sufinancira Općina Kostrena
Kostrena Logo

Turistička zajednica Općine Kostrena ©2017. Sva prava pridržana.