<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=325673730927992&ev=PageView&noscript=1" />

Franco Morone & Raffaella Luna

Franco Morone sigurno je najznačajniji i internacionalno najeksponiraniji talijanski fingerstyle gitarist. Njegovo gitarističko umijeće karakterizira izvanredan ton, sofisticirani aranžmani i osjećaj za dinamiku i melodiju zbog čega ga nazivaju „Mediteranski pjesnik gitare“. Kao solista snimio je brojne albume od kojih je većinu objavila najveća izdavačka kuća na području gitarističke glazbe, Acoustic Music Records iz njemačkog Osnabrucka. Autor je brojnih knjiga, DVD-ova i ostalih edukacijskih materijala.

Pjevačica i glumica Raffaella Luna koja je rođena u Torinu čitavo desetljeće je provela na akademijama i školama pjevanja u Rimu, Bologni i Osimu. Oduvijek ju je interesirala tradicionalna glazba pa se na nastupima Raffaelle Lune i Franca Moronea uz standardni Francov gitaristički opus mogu čuti i brojne skladbe tradicionalne talijanske glazbe u izvrsnim aranžmanima.

Prethodni izvođač
Natrag na listu izvođača

sponzori • donatori • pokrovitelji

Manifestaciju sufinancira Općina Kostrena
Kostrena Logo

Turistička zajednica Općine Kostrena ©2017. Sva prava pridržana.