KOSTRENA HAPPY DAYS - festival kreative i pozitive označit će početak Ljeta u Kostreni. More, sunce, ljeto i Kostrenu, obojit ćemo glazbom i kreativom, ogrnuti zabavom i pozitivom, a ulaznice naplaćivati smajlićima.

 

Glazbeni festival u čast pomorcima i moru

Na prvi dan ljeta 21.6. koji je također i Svjetski dan glazbe, Kostrena će poželjeti dobrodošlicu ljetu dvodnevnim tematskim glazbenim festivalom u čast pomorcima i moru, organizirajući koncerte raznovrsnih glazbenih žanrova i različite radionice u suradnji sa klubovima i udrugama sa područja Kostrene. Pomorci su tijekom svojih putovanja bili izloženi različitim utjecajima drugih kultura i tehnološki naprednijih društava te su izravno utjecali i na lokalnu zajednicu. Zato za njih kažemo da su bili Internet svojeg vremena i izravna veza Kostrene sa svijetom. Brojni su primjeri tog utjecaja, a jedan od njih svakako je i glazba i glazbeno stvaralaštvo kao i glazbeni ukus Kostrenjana.

Raznovrstan program

U sklopu ove dvodnevne manifestacije na različitim lokacijama u Kostreni održavati će se izložbe umjetničkih radova, radionice za djecu i odrasle, programi sportskih udruga i ostali kreativni i raznovrsni programi u koje će biti uključena čitava zajednica. U programu će sudjelovati udruge, klubovi i institucije sa područja Općine Kostrena.


 

Video naslov